بررسی اثر سطوح مختلف پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی

  سیدمصطفی اکبری - مربی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
نورالدین طباطبایی - استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاس
  عبدالحسین سمیع - دانشیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
  جواد پوررضا - استاد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده مقاله:

هدف ازانجام این آزمایش بررسی ارزش غذایی وتعیین بهترین سطح استفاده از پودر ضایعات طیور در جیره جوجه های گوشتی بود . ترکیب شیمیایی پودر ضایعات طیور مورد استفاده شامل پروتئین، کلسیم ،فسفر ،چربی و خاکستر به ترتیب معادل 50/31 ، 3 ، 1/76 ، 13/6 و 11 درصد بود . در این آزمایش از 225 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه آرین در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار و 3 تکرار برای هر تیمار استفاده شد . تیمارها شامل سطوح صفر ( شاهد ) ، 3 ، 6 ، 9 و 12 درصد از پودر ضایعات طیور در جیره غذایی بود . مصرف خوراک ،اضافه وزن و ضریب تبدیل غذایی در دوره های مختلف پرورش و در سنین 21 ، 42 و 49 روزگی اندازه گیری شد . نتایج آزمایش نشان داد که بیشترین میانگین اضافه وزن روزانه مربوط به تیمار 9 و 12 درصد پودر ضایعات طیور و کمترین آنها مربوط به تیمار شاهد بود . بهترین ضریب تبدیل غذایی مربوط به تیمار %12 پودر ضایعات طیور و بالاترین مربوط به تیمار شاهد بود . اختلاف معنی داری بین تیمار های م ختلف از نظر درصد لاشه و چربی حفره شکمی در بین گروههای مختلف آزمایشی وجود نداشت . نتایج نشان داد که پودر ضایعات طیور ماده ای با ارزش تغذیه ای بالا است که بهترین سطح استفاده از آن در جیره جوجه های گوشتی %12 است

ماشین جوجه کشی اتوماتیک دیجیتال جهت استفاده آموزشی- تحقیقاتی و خانگی

مقاله پودر جوجه

روش+طرز+ساخت+درست کردن+نقشه+ماشین+دستگاه+جوجه+کشی

پودر ,ضایعات ,، ,طیور ,تیمار ,های ,پودر ضایعات ,ضایعات طیور ,دامی دانشکده ,علوم دامی ,دانشکده کشاورزی ,دامی دانشکده کشاورزی ,دانشکده کشاورزی دانشگاه ,ضریب تبدیل غذایی ,کشاورزی دانشگاه صنعتی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وب سایت شخصی مجتبی صادقی آرلیس jjzjj دنیای از خوشمزه ها Terri سه سوته خرید کن تحویل بگیر کتاب شخصی بازار طراحي حرفه اي وب سايت yousef20