مشکلا ت بدنه:

1- تلفات حرارتی در بدنه فی به دلیل قابلیت انتقال و رسانش گرما در فات که این عیب باعث میشود که بیشتر توان المنتها صرف گرم شدن بدنه شود و از آنجایی که گرما در فات برای مدتی ذخیره میشود تعادل دمایی را درماشین جوجه کشی برهم می زند .

2- در بدنه فی رطوبت به خوبی بالا نمی رود زیرا دمای مولکول های بخارآب درهوای داخل ماشین جوجه کشی از دمای بدنه فی بیشتر است ودر اثر برخورد این ملکولهای رطوبت با بدنه تبادل حرارتی (شارش از محیط گرم به محیط سرد)رخ داده که سبب پایین آمدن دمای بخارشده و باعث تقطیر رطوبت موجود در داخل ماشین شده و این رطوبت به صورت ذرات ریز آب بر روی بدنه ماشین نمایان میشود که اصطلاحا بدنه ماشین عرق می کند. این عیب باعث کاهش رطوبت شده ودر دوران هچ تولید جوجه های ضعیف وراندمان پایین را به دنبال دارد و از طرفی برای تامین رطوبت آب بیشتری مصرف میشود.

3-در بدنه های چوبی و یا mdf مشکلات رطوبت وجود ندارد اما مشکل بسیار حادتر ایجاد آلودگی ویروسی در اثر نفوذ ویروس ها وباکتری ها به لایه چوبی یا کاغذی این نوع بدنه ها می شود که این عیب در دراز مدت نمایان شده و پس از مدتی راندمان ماشین جوجه کشی به شدت پایین می آید

4-در ماشین های جوجه کشی با بدنه آکاستیو یا فایبر گلاس هیچ کدام از مشکلات بالا وجود ندارد و تنها عیب آنها استحکام مکانیکی پایین و شکننده بودن آنها می باشد و در صورت نازک بودن بدنه دما داخل ماشین تابع دمای محیط شده و ترموستات توانایی کنترل دما را ندارد.

۵-بدنه برخی از ماشین های جوجه کشی به صورت ۲ تکه می باشد که عملیات هچ در قسمت ثابت یا قسمت پایینی انجام می شود و به علت کوچک بودن و نداشتن سبد هچر تمام آلودگی ناشی از هچ در این قسمت باقی مانده و در درزهای دستگاه نفوذ کرده ودستگاه آلوده می شود و از طرفی باید هرچند وقت یکبار بدنه انرا تعویض کنید.

مشکلا ت سیستم چرخش:

1-در اکثر ماشین های جوجه کشی سرعت چرخش بالا می باشد و در هنگام روشن شدن موتور با تکان و ضربه همراه است. این تکان و ضربه منجر به پاره شدن کیسه هوایی یا قطع شدن رشته های شارلاز داخل تخم شده وکاهش جوجه دراوری را به دنبال دارد.

2- در اکثر ماشین های جوجه کشی از سیستم لولایی برای اتصال راک ها به هم استفاده میشود که این نوع سیستمها بعد از مدتی دچار خوردگی شده و محل عبور پیچها گشاد شده و لرزشهای شدیدی را ایجاد می کند که این لرزش ها منجر به پاره شدن کیسه هوایی یا قطع شدن رشته های شارلاز داخل تخم شده وکاهش جوجه دراوری را به دنبال دارد.

نکته بسیار مهم دیگر امکان ترکیدن تخمهای ترک دار ویا پوسته نازک در اثر تکان ها و یا ضربه ها در این نوع سیستم چرخش ها وجود دارد و در صورت ترکیدن تخمها آلودگی شدید در ماشین بوجود می آید.

۳-چرخش اکثر ماشین ها به صورت یک بعدی می  باشد.

۴- چرخش در اکثر ماشین ها به صورت تایمر دوزمانه می باشد که استفاده از این نوع تایمر باعث میشودبعد از مدتی تایم چرخش بهم بخورد و راکها در زاویه های چرخش نامعینی باایستد و عدم نظم در زاویه چرخش با عث کاهش جوجه در آوری می شود.

۵-ظرفیت اسمی ماشین جوجه کشی تعداد تخمهای مرغ می باشد و در بازار دو نوع شانه برای تخم های مرغ موجود است.شانه های با ظرفیت ۴۲ تایی(غیر استاندارد) و شانه های با ظرفیت ۳۶ تایی (استاندارد) که اکثر تولید کننده ها برای جلب مشتری بیشتر ظرفیت دستگاه را با شانه ۴۲ تایی به مشتری معرفی می کنند.این شانه ها به علت اختلال در سیستم گردش هوا ایجاد خفگی در دوران هچرو بوجود امدن اختلاف دما در طبقات می شود.

۶-اکثر سازندگان راکها را به صورتی می سازند که تخم ها دور شانه ها را  به دلیل برخورد با راک نمی توان داخل شانه ها قرار داد و این مشکل باعث کاهش ظرفیت ماشین جوجه کشی می شود.

۷-اکثر سازندگان راکها را با ورقه های آهن معمولی می سازند و بروی  آنها رنگ نقره ای می پاشند تا گالوانیزه به نظر آید.

مشکلات سیستم کنترلی:

در صورتی که در تنظیم دما از ترموستات های آنالوگ استفاده شود مخصوصا از نوع جیوهای یا مکانیکی یا انبساطی کار جوجه کشی با مشکلاتی همراه می شود زیرا در اثر افت ولتاژ این نوع ترموستات ها نمی توانند دما را روی میزان تنظیم شده کنترل کنندو این اتفاق معمولا در سر شب و ساعات اوج مصرف رخ می دهد.

 در صورتی که برای تنظیم دما از ترموستات های تمام دیجیتال(میکروکنترلری) استفاده شود نمی توان به دقتی بالاتر از ۵/۰ درجه دست پیدا کرد(زیرا این نوع سیستمها نمی توانند وات اضافی هیتر را تشخیص دهند و در هنگام قطع رله هیتر دما حداقل تا ۵/۰ درجه بالا می رود )و معمولا سازنده در هنگام نوشتن برنامه طوری برنامه را می نویسد که این نوسانات بر روی نمایشگر مشاهده نشود.نوسانات ۵/۰ درجه حد بالای نوسانات در جوجه کشی هستند.مشکل بسیار حادتر در این نوع سیستم ها نویز پذیری میکروکنترلر و اختلال در عملکرد دستگاه می باشد.

در اکثر سیستم ها وات اضافی هیتر گرفته نشده است.در صورت عدم رفع این مشکل در زمان قطع ترموستات دما گا ها تا ۲ درجه بالا میرود که این عیب تاثیر بسیاری در کاهش کیفیت جوجه خروجی دارد.جوجه های  با کیفیت پایین ضریب تبدیل پایین دارد و نگهداری آنها  اقتصادی نمی باشد.

مشکلات تهویه:

در اکثر ماشینهای جوجه کشی با افزایش تهویه در زمان هچر میزان رطوبت کاهش می یابد ودر صورتی که تهویه به منظور بالا بردن رطوبت کاهش یابد تجمع و غلظت دی اکسید کربن افزایش یافته وایجاد خفگی در ماشین می نمایید.

مشکلات شستشو و ضد عفونی دستگاه:

در اکثر ماشین های جوجه کشی به علت قرارداشتن تجهیزات برقی داخل ماشین امکان شستشو کامل ماشین و جود ندارد و یا به سختی انجام می شود.

خرابی سیستم کنترل در اثر نفوذ رطوبت به داخل مدارات الکترونیکی:

در اکثر ماشینها سیستم کنترل در داخل کابینت قرار دارد و رطوبت به راحتی به داخل سیستم الکترونیکی نفوذ می کند و باعث خرابی سیستم کنترل می شود.

در ساخت این ماشین جوجه کشی ما مشکلات بالا را با استفاده از

 راهکارهای فنی ومهندسی رفع کرده و دستگاهی متفاوت با آنچه که در

 بازار بوده ارائه داده ایم

 

برای مشاهده اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

 

ماشین جوجه کشی اتوماتیک دیجیتال جهت استفاده آموزشی- تحقیقاتی و خانگی

مقاله پودر جوجه

روش+طرز+ساخت+درست کردن+نقشه+ماشین+دستگاه+جوجه+کشی

ماشین ,جوجه ,ها ,های ,کشی ,بدنه ,جوجه کشی ,می شود ,این نوع ,در اکثر ,می باشد ,خرابی سیستم کنترل ,اکثر سازندگان راکها ,مشکل بسیار حادتر

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عمران.سازه.حالت حدی آشپزخونه خبرنگار بهشت خرید و دانلود کتاب همه چیز برای تو آموزش های آنلاین kpop♥exo♥nct منطق بیان هیوا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. تعمیرات لوازم خانگی